Vacant positions

On this page, you will find vacant positions at the Danish Gambling Authority. 

Jurist med interesse for forvaltningsret og generel myndighedsudøvelse

Du vil få et job på et område, hvor der er politisk bevågenhed og stor udvikling. Som jurist i Spillemyndigheden vil du især skulle arbejde med håndtering af Spillemyndighedens myndighedsudøvelse, kontrolbeføjelser og være sparringspartner for dine kolleger omkring forvaltningsretlige problemstillinger.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 2. januar 2024

Studerende søges som rådgivere til StopSpillet – en hjælpelinje rettet mod spilafhængighed

StopSpillet er Spillemyndighedens uvildige hjælpelinje, hvor der gives råd og vejledning om spilproblematikker til både spillere, pårørende og fagpersoner telefonisk og over livechat.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 2. januar 2024

It-udvikler til udvikling, drift og vedligehold

Spillemyndigheden søger en medarbejder til udvikling af it-systemer, primært baseret på Java-teknologi. Du bliver en del af et mindre team på otte medarbejdere, som primært har til opgave at varetage udvikling og tilpasninger af vores fagapplikationer.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 3. januar 2024

Jurist søges til spændende opgaver indenfor forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering

Brænder du for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering? Vil du være med til at løse spændende og varierende opgaver – både selvstændigt og sammen med dine kollegaer? Så er du måske den jurist, vi søger til Spillemyndigheden.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 3. januar 2024

Skarp studerende søges til en bred vifte af opgaver i Spillemyndigheden

Søger du et studiejob, hvor du kan bruge dine analytiske og metodiske kompetencer og få erfaring med arbejdet i en statslig styrelse? Og vil du bidrage til at sikre et fair og velreguleret spilmarked? Hos os vil du få en bred opgaveportefølje og arbejde tæt sammen med dygtige kolleger.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist den 5. januar 2024