Oplæg på uddannelsesinstitutioner og i foreninger

Spillemyndigheden tilbyder at komme ud på skoler, ungdomsuddannelser eller foreninger med gratis oplæg om ansvarlig spiladfærd eller om skinbetting og lootboxes.

Oplæg på skole

Spillemyndigheden tilbyder gratis oplæg 

Vi kommer ud i hele Danmark og holder oplæg, så book os endelig via formularen eller kontakt os på tlf. 72 37 93 85 eller ka@spillemyndigheden.dk, så laver vi en aftale! 

Vi kan tilbyde:

Klasseoplæg om ansvarlig spiladfærd

Varighed: Ca. 60 minutter

Oplever I, at gambling fylder meget for jeres elever, selvom mange er under 18 år?

Flere og flere unge gambler på onlinekasinoer eller better på sport, og mange har allerede i en tidlig alder stiftet bekendtskab med pengespil. Vi kommer med et involverende oplæg, der blandt andet giver de unge en forståelse for spillenes mekanismer, så de får et realistisk syn på deres spilforbrug og vinderchancer.  

Det gør vi uden løftede pegefingre og gennem øvelser, der får eleverne op af stolene og på banen.

Selvom aldersgrænsen for de fleste pengespil er 18 år, mener vi, at det er vigtigt, at unge tidligt får nogle konkrete redskaber til, hvordan de kan finde en sund balance med spil. Derfor taler vi med dem om, hvordan spillet kan holdes på et niveau, hvor det forbliver en underholdende aktivitet.

Spilafhængighed og ludomani

For nogle kan spillet også udvikle sig til et problem og i værste tilfælde ende i en spilafhængighed. Vi vil gerne nå de unge, før det kommer så vidt, men vi fortæller også om, hvordan man kan få hjælp til at håndtere sit spilproblem, fx via vores udelukkelsessystem ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere) eller vores hjælpelinje StopSpillet, hvor vi rådgiver og vejleder om ansvarligt spil.

Oplægget egner sig bedst til elever, der er på andet eller tredje år af deres ungdomsuddannelse.

I videoen kan du se eksempel på, hvordan vores oplæg foregår:

Oplæg om skinbetting og lootboxes

Varighed: Efter aftale

GamereI vores daglige arbejde oplever Spillemyndigheden et stigende antal henvendelser fra forældre, der er bekymrede for deres børns brug af skinbetting og/eller lootboxes. Ofte har forældrene begrænset eller ingen viden om skinbetting og lootboxes.

Oplægget handler om rammerne og reglerne for skinbetting og lootboxes.

Vælg mellem tre typer oplæg rettet mod tre målgrupper:

  • Forældre og andre interesserede
  • Børn og unge under 18 år
  • Kombineret oplæg til børn og unge under 18 år samt deres forældre

Udfyld formularen for at bestille et oplæg fra Spillemyndigheden